Rödrosiga kinder!

De sista veckorna...månaderna, har jag haft fullt upp med att lära mig photoshop. Varenda kväll har jag suttit ett par timmar och redigerat bilder. Trädgården och bloggen har fått stå lite åt sidan och det är väl så att ska man bli riktigt bra på något så måste man satsa helhjärtat. Det betyder inte att jag har tröttnat på trädgård, bloggen eller er. Tvärtom och saknaden har varit stor. Därför var det extra härligt att få en heldag i trädgården idag.

Vi körde igång med att förbereda inför det stora som ska hända nästa helg. Jag har letat före bilder i säkert en timme men hittar inga just nu. Men det vi har pysslat med idag är att röja på baksidan. Nästa helg kommer en grävare och vi ska börja gräva ur för växthus, orangeri och jordkällare. Här, rakt fram ska växthuset stå!


Nu står jag inne i växthuset och tittar mot huset. Fönstret på husgaveln ska bli en dörr som leder ut till orangeriet. Jordkällaren kommer att ligga framför boden till höger i bild. Hela ytan ska sen vara grusgård.


Ni kan tänka er att jag är exalterad. Ni som har varit här på besök vet hur det såg ut innan... Fullt med all möjlig bråte. Nu är är det inte mycket kvar och det sista tar vi imorgon. Spännande!

Kommentarer

Marina sa…
Ha, jag gissade rätt! Tänkte att det nog hade med växthuset ett göra det där som ska hända. Så himla spännande!
Det verkar vara ett stort projekt och det kommer nog verkligen bli kanonbra.

Kram
Annika sa…
Å det ska bli så spännande att följa utvecklingen här på bloggen! Blir säkert inspirerande vackert! Ha det gott! Annika
Oj...... superspännande . verkligen ....
å visst e de kul med projekt , speciellt nu på hösten/vintern
å missa nu inte.....

BLOGGPARTYT

fortsätter....
VÄLKOMMEN
Håkan
Inger sa…
Låter som ett stort projekt, och verkligen spännande!
Kram
Meta sa…
Lycka till förstår att du darra av längtan ser fram mot dina bilder senare.
ha en bra dag
kram Meta
Our photos sa…
Beautiful photos!
Greetings, RW & SK
Låter jättespännande, ska bli riktigt kul att följa ert projekt på bloggen. Sedan måste jag erkänna att jag är lite avis på en sak. Att ni får in en grävare på er tomt. Det har varit åtskilliga gånger som vi har sagt ganska fula saker om det idiotiska med att ha häckar och smala portaler när man ska göra stora jobb inne i trädgården. Lyllos er som slipper handgräva säger jag bara! ;) Kram Kristina
Almbacken sa…
Så spännande!! Så kul det ska bli att följa ert projekt.

Heder åt dig som ger dig på photoshop.....det är ju så stort....och besvärligt,......eller?

Ha en skön söndag!

Kram,
Maria
Anonym sa…
Ojojoj, vilken skillnad! Vad stor yta det var där bakom. Skönt att få så mycket gjort och kunna börja se det lite tydligare framför sig. Det kommer bli hur bra som helst med växthus, orangerie och jordkällare. Bamsekram
/Em
Anna-Maria sa…
Oj vad kul med så stora projekt!
Vilka möjligheter!
Det ska bli spännande att följa...
Ha det gott!
/Katarina
Ohh så spännande! Växthus är det bästa jag har köpt. Det gick före bil Jag körde en gammal volvo från 72 i 4 år så var växthuset betalt.
Skall bli så kul att se.
Lycka till med allt
Kram
Annika
samson sa…
Mycket på engång
ska bli spännande att följa
ha det så bra
maggan
Jenny sa…
Åh, växthus och orangeri får mig nästan att dregla. Drömma åtminstone, då. Planerar ett växthus jag med, men vet inte hur långt i framtiden den prioriteringen hamnar, vi får se.

Trevlig söndag,
Jenny
Både växthus och orangeri.Det blir ju något att glädjas åt.Lycka till med allt.
Kram.
AnnaHelena sa…
Men HUR fint kommer det inte att bli!?! Å, det kommer att bli så superduperfint! Orangeri OCH växthus! Vilket fusk!!!

Kram // AH
Oj, oj, oj. Jävla hurtbulle. Det kommer att bli hur bra som helst. Kram!
Anita sa…
Förstod att det var något sådant på gång. Så otroligt spännande. Så fint det kommer att bli att kunna gå direkt ut i orangeriet. Och jordkällare är ju en dröm. Förstår att det måste kännas skönt pirrigt och ivrigt att få sätta igång. Det ska bli väldigt roligt att följa hur allting växer fram via din blogg.

Ha det så bra!

Kram Anita
så spännande. då är det ju verkligen på gång. och visst är det lätt beroendeframkallande det där med photoshop. så mycket spännande saker att lära och sätta sig in i.
kram åsa
LINDA sa…
Oj, nu fick jag lite dåligt samvete. Jag går en kurs i Photoshop - distans från högskolan i Jönköping: "Digital bildbehandling". Superbra kurs, men tidskrävande och jag har visst glömt bort den den senaste veckan. Ska nog göra som du och vara flitig ett tag igen :)

Ditt projekt låter jättehärligt. Det ska bli spännande att få följa!

Solsken
//Linda

Populära inlägg