Det är vackert nu

Färgskalan utanför mitt fönster förändras och jag tycker det är oerhört vackert. Att vara ute i solen och fota det som fortfarande blommar är ren och skär njutning.


Lejongap och New Dawn fortsätter blomma trots frostnatten. Vet inte vad det är men hösten gör mig glad och förväntasfull. Lite som att börja om på nytt. Kanske lite märkligt eftersom trädgården håller på att stänga igen. Sakta men säkert.


Kanske är det mina drömmar och projekt som får nytändning och som gör att känslan av pånyttfödelse väcks hos mig.


Kärleksörten och brunnävans fläckar matchar varandra fantastiskt och murklockan börjar skicka ut små löpare. Hur som helst så njuter jag mest av trädgården just nu och fortsätter med mina fotoprojekt. Har bokat en monter på Bröllopsmässa i januari. Vet inte vad som flög i mig men jag vill gärna fota några bröllop i sommar så varför inte se om jag kan få några brudpar att välja mig som fotograf. 

Kommentarer

AnnaHelena sa…
Ja, det är verkligen enormt vackert nu! Vilka färger! Och så solen! Jag tycker också att det är en skön tid nu. Inga krav. Bara fint. Och lite skönt att stå inför en viloperiod för att sedan börja om på nytt och ta fart igen.
Kul med bröllopsfotografering! Du är jätteduktig, så det är klart att många brudpar kommer att välja dig!

Kram // AH
blompia sa…
O, så vackra dina bilder är! Gillar kombon med nävan och kärleksörten! Jag föll förresten sen till föga för pinterest. Tycker det är jätteinspirerande med alla bilder, följer bl a dig!
Ha de bäst
Pia
Det var snyggt med nävan och kärleksörten det skall jag tänka på till nästa år när jag gräver om rabatterna. För det gör man ju varje år. Min man förstår inte varför. Nu kan jag säga att det är för att jag skall ha brunnäva och kärleksört tillsammans.
Hoppas du har rätt när det gäller vädret. Jag vill ha fint lite till.
Kram
Annika
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Vilka ljuvliga bilder! Det är skönt att det blivit mildare igen. Vi har under noll vissa nätter, men inte så mycket :-) Hösten är verkligen fin, speciellt om vädret är varmt och torrt. I dag har jag lyckats få ner de sista tulpanerna i stort sett. Skööönt. Kvar är nu bara det som inte rymdes där det var tänkt haha.. Ska försöka knöka ner dem någon annan stans istället :-)

Så klart ska du stå på bröllopsmässan!!! Du kommer säkert få napp på massor av jobb!!!

Kram
Charlotte
Så vackert Hélena! Roligt att det går så bra för dig med fotandet!
Som du kanske såg i mitt inlägg så hamnade vissa av mina bilder inte rakt, (när jag lagt in två mindre bilder bredvid varandra), utan den ena hamnade lite ovanför den andra. Så vill jag inte ha det! Och jag ser att dina bilder hamnar rakt och snyggt. Om du vill får du gärna tipsa mig om hur du gör.
Önskar dig en bra start på veckan
Kram Maria
Marina sa…
Hösten är så vacker! Både färgerna, ljuset, löven... ja, allt.

Så spännande med monter på mässa. DU tar ju så fina bilder så det går säkert att få kunder.

Kramar
Nora sa…
Vilka fina bilder!
Det är verkligen vackert ute nu och med temperaturer som idag är det skönt att vara ute också.
Kram Nora
Felix sa…
Höstens färger är verkligen vackra! Nävan och den mörka kärleksörten passar perfekt tillsammans!

Hösthälsningar
Elisabet
Lotta sa…
Med ditt sätt att fotografera skulle jag gärna ha dig som bröllopsfotograf, lycka till.
Jag njuter också väldigt mycket av hösten nu, det är så grymt vackert ute och här blommar också lejongapen och Newdown rosorna... Dina bilder är så njutningsbara!
Ha en bra start på veckan.
Kram Lotta
Ruben sa…
Roligt att följa dina lejongap, som jag vet du är så glad i!! Här har de ännu inte riktigt gett upp heller. Fröer till nästa år är inhöstade.

Ha det gott!
/Ruben
åh, så kul med bröllopsmässan. det blir ju toppenfinreklam för dig...
kram åsa
Ja, det är en härlig tid nu, mycket vackert när solen bjuder upp...
Brunnävan och kärleksörten så vackra ihop! Rena brudparet ju... hihi. Lycka till!
önskar
/Katarina
Anita sa…
Väldigt vackra bilder! Vilken snygg färg på kärleksörten. Och den flytande gula rosen, så himla läckert. Så härligt det är att läsa om din entusiasm. Och så kul att du hyrt en monter. Det kommer säkert att gå jättebra!

Fortsätt njuta och ha en fortsatt skön vecka!

Kram
Anita
Inger sa…
Nu är det vackert, både i trädgård natur. Du blir säkert efterfrågad som bröllopsfotograf.
Kram
Kärleksörten och Brunnävan var verkligen fina ihop! Ska bli spännande att se din trappa när den blir alldeles blommig som bilden du visade tidigare, blir nog jätte-fint!/ Kram Titti
Veronica sa…
Detta är ku fantastiskt! Läser bloggen gm mobilen , ingen dator i dag, och just den bilden alla skriver om laddas inte!! Otroligt nyfiken blir jag! Och visst är hösten vacker och lugn.... Tack för din gulliga kommentar... Syrran :) Dito!

Kram
Stor lycka till med mässan så småningom, klart att det kommer att gå finemang! Det måste finnas känsla i foton, speciellt från ett bröllop, och det visade du så fint på din hemsida. Det tror jag fler kommer att se. Kram Kristina
Om jag skulle gifta mig så har du en kund i mig. Lätt :)

Visst är det fräckt att så många växter klarar en några frostnätter utan att klaga nämnvärt. Naturen är imponerande!

Kram Tamara

Populära inlägg