Mässa=Mellis?

I dag har jag och F varit på mässa, Nordiska trädgårdar. Jag hade tid med en trädgårdsdesigner, ni vet 20 minuters gratis rådgivning, klockan 10 och stressade iväg på morgonen. Jag fick bra input på halvön från designern men starten på dagen gjorde att F var inte på sitt mest strålande humör och ville hela tiden göra tvärtom mot vad jag ville. Därför blev mässan inte lika mysig som den vi var på för två veckor sen men sånt är livet med en liten sötnos som har en egen vilja.

Jag hann inte fota mycket men tavlan som var gjord av äpplen och föreställde Skåne fångade F´s uppmärksamhet... kanske var han sugen på mellis.

Rostiga rabattkanter fanns överallt... i utställningsmontrarna men när jag frågar var man kan köpa rabattkanter i corteenstål så är det ingen som vet. Märkligt! Är det bara jag som tycker det är snyggt och gärna vill ha det i trädgården?
Nåja, jag får väl leta vidare. Nu har jag i alla fall bestämt mig för vilka bloggar som jag ska skicka awarden
vidare till. Det var inte lätt för det finns många fina bloggar. Tack och lov så sållades en del bort eftersom de hade mer än 100 följare. Här kommer de bloggar som jag vill uppmärksamma:

http://humlanssurr.blogspot.com/

Hej igen! Måste bryta reglerna och göra ett tillägg i listan... Jag glömde bort en blogg som jag gillar och den måste bara finnas på listan http://tantotteskrufv.blogspot.com/ Lite civil olydnad är väl aldrig fel eller hur!

Kommentarer

Marina sa…
Åh, tack så mycket!

Kram!
AnnCharlotte sa…
åååååå...tack :))
Margot sa…
Det blir inget mässbesök för mig i helgen så det är kul att se lite bilder därifrån. Rostiga rabattkanterna var riktigt fina.
Ha en fin helg!
Kram
Tack, men hu så knepigt att skicka vidare! Jag vet inte om det är sådana som du vill ha, men hos Brunnsvikens trädgård har de haft rostiga kanter till salu. Kolla dem.
Hej Hélena !

Grattis till awarden !! Du har en jättefin blogg som nu hamnar på min bloggroll !

TACK för utmärkelsen ... jättekul att du tycker om min blogg !

Håller med dig .. de rostiga rabattkanterna är superfina .. hoppas du hittar dem via Tant Otteskrufvs tips !

Trevlig helg !
Kram/Isa

Populära inlägg