En vanlig dag!

Idag har jag varit hemma med F och bara skrotat runt. F är fortfarande rejält förkyld så jag vill inte ge mig av på några större äventyr. Det har varit vindstilla och riktigt skönt i solen men så fort man kommer in i skuggan känns kylan. Lite har snön försvunnit idag men nu ser jag fram emot helgen och över 10 plusgrader.

Fördelen med att bara skrota runt på tomten är att man hinner tänka mycket. Efter att ha sett två avsnitt av Trädgårdstoppen på kanal 8, har jag tittat på trädgården med lite nya ögon och inser att jag vill få in mer träd på tomten. Lite klurigt eftersom jag inte vill förstöra utsikten mot sjön heller. Men, problem är till för att lösas och jag har nog några bra lösningar på gång, men mer om dom någon annan gång.

Efter att ha läst http://stocksundgarden.blogspot.com/2011/03/sommarbestyr-for-den-handige.html tankar från trädgårdsmästaren, kom jag ihåg mina funderingar kring spaljerade träd och letade lite efter bilder som jag hade.


Jag tycker det är vackert och jag vill få till det med spaljerade fruktträd i trädgården, läs mer om det under min nya flik Drömmar & inspiration. Den första bilden är från Nordiska trädgårdar i år och den andra bilden från förra året. Ett äppelträd och en kornell. Vackert!

Kommentarer

AnnCharlotte sa…
Jag har inte sett trädgårdstoppen...det finns knappt plats för tv-tittande i mitt liv nu...inte ens trädgårdsprogram ;))
Visst är det vackert med spaljerade träd....väl värt all omsorg och väntan som krävs...
Ha det bra ;)

Populära inlägg