Blommig Fredag - Månadens bild

Att ställa in inlägg och tidslägga dom funkar inte för mig. Förra fredagen var jag i Skottland och jag förstår att det måste ha blivit förvirrat när inget inlägg dök upp. Ber så mycket om ursäkt för allt strul. Som tur är så ska jag inte åka bort igen förrän i slutet av februari. Så för att alla inlägg om månadens bild ska länkas korrekt så lägger jag ut månadens bild idag och har ett nytt tema för nästa fredag.

Trädgården börjar få olika toner av brunt! En och annan ros blommar fortfarande men nu är det bara en tidsfråga innan allt är förvandlat till 100 nyanser av brunt.  Ett par frostnätter så där precis under nollan och det mesta förändras.Alla eklöv på gräsmattan blåstes bort av höststormen för ett par dagar sen. Snyggt och prydligt mot rabatterna och täcker bra inför vintern. Ibland är det bra att inte ha för bråttom.
Nästa fredag är temat för Blommig Fredag - Trädgårdens vackraste vy!

Kommentarer

Det där med datorer och inställningar är inte så lätt Har försökt göra sådär med några gånger men det fungerar inte.
Jag har sett att du har varit på en fototurne.Såg ut att vara en mycket trevlig sådan.
Trevlig helg.
Det verkar som om du har en riktigt härlig utsikt från din tomt.
Trevlig helg
/Anette
Bilden med utsikt över vattnet kanske passar till nästa fredags ämne också, verkar vara ett fint ställe. Nu börjar dom bruna tonerna ta över, vackert det också. Ha det fint. Carita.
Lotta sa…
Lätt förvirring är tyvärr ett ganska konstant tillstånd. Du har i alla fall något att skylla på. Hoppas resan var bra och dina bilder är fantastiskt vackra. Hösten är verkligen underbar!
Kram /Lotta
Maggan sa…
För min del så gjorde det inget att det inte blev så mycket av med förra Blommiga Fredag då jag själv var på resa och inte kunde vara med desto roligare nu då när det blir av.I bland får man hjälp på traven av naturen det kan man få på många olika sätt i bland blir det helt perfekt.
Vilka fina bilder du bjuder oss på från din fina trädgård.
Ha det gott/Margareta
Underbara bilder från din vackra - och lövfria trädgård. Det brukar bli likadant här, men så kom ett par blåsiga dagar den här veckan också så nu ligger det löv överallt.
Det är ingen som missunnar dig en resa till Skottland, tvärtom! Vi hade gärna åkt med!! Dessutom visade det sig bli väldans bekvämt och bra den här fredagen, jag hade nämligen helt och hållet glömt att det var fredag idag (det kan bli så ibland när man är pensionär *fniss*).
KRAM
Susie
Det blir inte alltid som man tänkt sig, särskilt inte med tekniken.
Men man är ju kreativ och hittar på ett eget tema 😉 så hos mig idag är temat sommarminnen 😊🌞😎

Trevlig helg!
Birgitta
Anni sa…
Äsch, jag gissar att du missat att klicka på "publicera" efter att du ställt in datum och tid. Det händer mig också.
Men så praktiskt att stormen blåste åt rätt håll hos dig, sådant får man tacka för! Det ser verkligen prydligt och välstädat ut hos dig nu. Vackra foton.
Hoppas få njuta av några foton från Skottland också, just nu ser jag på serien Outlander och inser att det var alltför länge sedan jag var just i Skottland!

Jag länkar till det inlägg jag gjorde förra veckan och önskar dig en skön helg!
AnnA sa…
Ja, ja. teknikens under, och kanske det tom blir så att det blir ett till inlägg i dag från mig.Men nu ska jag iväg och jobba kvällen.
Ha det!
Drömgården sa…
Så kan det gå. Fina bilder bjuder du på nu iallafall! :)
/Kitty
Lillianna sa…
Det gör inget...jag blev lite förvirrad förra veckan när jag såg att andra hade lagt upp tema Månadens bild, så jag la upp det jag oxå men hittade förstås inte linkweb..

Hoppas du hade en trevlig resa!

//Lillianna på TrädgårdsTankar
Heidsann, da blir det to innlegg denne uka da..... vi henger med!
AnnA sa…
...godkväll!
Fick till ett inlägg från idag med.Som jag trodde.
Nyanser i brunt - mer grått här i Skåneland. Det har varit några grådagar här...
Men jag vet vad du menar. Trädgården går i vila. Innan dess har jag några till lökar att gräva ner och några krukor till att tömma.
Ha det gott!
Kramen!
AnnA
Inger sa…
Teknikens under... ja nu är väl säsongen över, åtminstone för mig.
Kram
Kanokporn sa…
så jag la upp det jag oxå men hittade förstås inte linkweb..


สมัคร D2BET
Awesome and interesting article. Great things you've always shared with us. Thanks. Just continue composing this type of post.

Populära inlägg