Blommig Fredag - Trädgården just nu!

Åh, vad det är roligt att vara igång igen och lagom till starten så kommer första frosten i trädgården. Fortfarande lite för mörkt för att fånga det på bild så jag bjuder på höstens drottning, höstanemoner. Fick två plantor för 10 år sen av en granne och helt klart trivs de i vår trädgård. Får rensa bort dom varje vår för att de inte ska ta över.


Annars är nävan Rozanne en riktig höjdare hos mig. De slingrar sig upp i stödet framför rosorna. Två plantor som ger en fantastisk prakt. En och annan ros blommar fortfarande och det är så vackert med blodtoppar och MunsteadWood.Ska bli roligt att se hur det ser ut hos er! Ska ut och fota i eftermiddag igen eftersom jag misstänker att trädgården kommer se annorlunda ut efter nattens första frost.


Nästa fredag är temat för Blommig Fredag -  Förändring!
Kommentarer

Skulle fota mina vita Höstanemoner till det här inlägget men Rådjuren hade hunnit före och tagit varenda blomma.Blir så sur på dom .Här var det också frost för första gången.
Trevlig helg
Kram/gunsan.
Maggan sa…
Det är ganska så härligt ändå att det blommar fortfarande för vi närmar ju oss November men man gläds över det så länge det gör det.Vi har även fått frost så nu blir det inte så länge till även här hos mig. Trevlig helg/Margareta
Marit sa…
Høstanemoner er så fine! De er så vanskelige å få til, men når de endelig trives så kan det nesten bli for mye av det gode. Vakre er de uansett :)

God helg!

Klem, Marit
Idag var det ingen idé att ta någon bild, allt är genomblött och trist ute efter nattens frost och regn ska det tydligen komma senare idag. Och några fina blommor ute finns det inte längre. Men det är ju höst, så vad kan man vänta sig.....
KRAM och TREVLIG HELG
Susie
Lotta sa…
Så roligt att blommig fredag startar upp igen! Dina ljuvliga höstanemoner har spridit sig ända hit. Helt underbara men överblommade sen länge här nere. Ha en härlig helg!
Kram /Lotta
Så trevligt att Blommig Fredag startar, då kanske jag får lite mer fart på bloggandet. Fina höstanemoner men man måste hålla efter dom. Ha en fin helg. Carita
Maribel sa…
Oh, tänk att ha så många höstanemoner så du måste rensa bort, suck. Jag har provat ett antal gånger, men de har försvunnit. Håller tummarna att de jag har nu, skall komma upp i vår igen.
Trevlig helg /Marika
Trevligt med blommig fredag igen. Höstanemoner är verkligen fina. Väntar på att mina ska dra iväg, de har vägrat göra det hittills.
//Helene
Anni sa…
Nog syns det när höstanemonen trivs. Där min först stod hände ingenting, men på nya platsen flyttar den sig i sidled och blir bara mer och mer. Så vacker den är!
Frosten kunde gott ha väntat några veckor.

Jag har lagt in ny länk till mitt bidrag för den första som jag sömndrucket lade in genom mobilen fick en bokstav för mycket och fungerar den inte.
Inger sa…
Ja Rozanne växer så det räcker och blir över. Vi hade också första frosten inatt.
Kram
Anita sa…
Det är så roligt att Blommig fredag är tillbaka igen. Vi hade första frosten igår natt. Nu är hösten här på allvar. Höstanemonerna har klarat frosten bra men mina nävor ser lite hängiga ut nu. Men don kanske hämtar upp sig.

Önskar dig en skön helg!

Kram Anita
Unknown sa…
Lyckliga du som lyckas med höstanemoner. En achilleshäl för mig.
Härligt med Blommig fredag och lite struktur i bloggandet!
Höstanemonerna är verkligen fina. Än finns det plats för de. Tog med sådana till Skåne i helgen, men läste sedan att det är våren som gäller för omplantering. Nåväl, tar med nya till våren om "de" har rätt.
Den där rosen är så läcker. har sett den hos en trädgårdsvän.
Trevlig helg!
/Anette
Quelle belle anemoni rosa le ho perse per il caldo, le tue invece sono bellissime, complimenti :)

Un saluto :)
Villrose sa…
Tenk, så vakkert på denne tiden!
Heldig du er, som har trofaste høstanemoner...
AnnA sa…
Hej!
Missade premiären, men nästa vecka så...Har längtat efter de Blommande Fredagarna...Och höstanemon. Så vackra. I olika färger och former. Trevlig helg! Hälsningar
AnnA
Anonym sa…
Höstanemober är fina och om de trivs får man hålla efter dem. Jag flyttade mina och det tyckte de inte om. Har tagit flera år för plantan att komma igen, men nu så!
Kram Kristina
Dessa underbara höstanemoner som bara blommar och blommar.
Jätteroligt att du orkar och har lust att förse oss med teman nu när mörkret och de långa kvällarna är tillbaka igen.
Trevlig helg!

UplayOnline sa…
le tue invece sono bellissime, complimenti :)


เกย์ไทย
sanpiseth40 sa…
I enjoyed over read your blog post.
Your blog have nice information, I got good idea from this amazing blog.
I am always searching like this type blog post. I hope I will see again…
หนังออนไลน์
nader galal sa…
افضل شركه تنظيف بالرياض شركه الصفرات تقوم الشركه باداء الخدمه على افضل وجه. حيث ان الشركه تمتلك عماله محترفه ومدربه فى كافه الخدمات التى تقدمها الشركه .تقدم شركتنا العماله المتعدده الجنسيات المدربه على احث وسائل واجهزه التنظيف العالميه المتسورده
تهتم الشركه اهتماما كبيرا براحه العميل والاسره حيث ان الشركه تمتلك احث الاجهزه التى لا تسبب ازعاح افراد الاسره كما ان الشركه تضمن للعميل ضمان الخدمه المتفق عليها مسبقا وبالاسعار المتفق عليها تقدم الشركه لعملائها الكرام خصومات تصل الى 30 بالمئه
طواااااااااال العام شركه الصفرات جائت بكافه الخدمات من اجل سعادتك وعدم انشغالك بخدمات التنظيف. الشركه مسؤله عن كافه متتطلبات التنظيف ولا تطلب من العميل اى شي .اهم ما يميز شركتنا هى سرعه استجابه طلب الخدمه فى كافحه انحاء الرياض الشركه
تعمل طوال الاربعه وعشرون ساعه يوميا شركه الصفرات من اضمن الشركات بالرياض على الاطلاق من حيث العماله وادوات واجهزه التنظيف ومواد العزل وادوات كشف التسريبات تمتلك الشركه افض انواع المنظفات المستورده شركه الصفرات فى خدمتك وخدمه اسرتك فى اى
.وقت كل ما عليك هو التواصل مع مندوبنا عبر الارقام الموضحه سيصك فريق العمل المتخصص بافضل المعدات لأداء الخدمه المطلوبه
شركة الصفرات لتنظيف المنازل بالرياض
شركة الصفرات لعزل الاسطح بالرياض
شركة الصفرات لتنظيف المجالس بالرياض
شركة الصفرات لتنظيف السجاد بالرياض

شركة الصفرات لنقل الاثاث بالرياض
شركة الصفرات لمكافحة الحشرات بالرياض
شركة الصفرات لكشف التسربات بالرياض
شركة الصفرات لتنظيف المسابح بالرياض
شركة الصفرات لتنظيف الخزانات بالرياض
شركة الصفرات لتسليك المجاري بالرياض
Awesome and interesting article. Great things you've always shared with us. Thanks. Just continue composing this type of post.

Populära inlägg