I år ska jag...

... Kanske ta och börja med att träna upp mitt minne lite bättre :-) Skrev inlägget tidigare i veckan och fick då för mig att allt var utlagt och klart. Går in nu på kvällen för att läsa era härliga inlägg, mitt fredagsmys, och upptäcker att jag inte klickat på publicera knappen. Så tokigt! 


Nåja, det är några saker till som jag ska göra i år...Få orangeriet på plats! Nu jäklar ska det bli av och jag har en plan... mina brorsöner börjar komma upp i giftartagen och jag fotar dom så klart gratis...dags att hämta in lite gentjänster! Nästa ska på listan är det jag kallar grönsakslandet...


Pilslanorna har multnat och det är inte mycket kvar av staketet. Inte odlar jag så mycket i långlådan heller jag tror jag ska öppna upp den och göra en gång ner i slänten och få två lådor på varje sida. I slänten vill jag plantera bärbuskar och hallon. Vad ska man annars göra med en låååång tråkig slänt. Dessutom ska den täckas med markduk och bark. Är så trött på allt gräs som växer där.


Sist men inte minst så ska jag ta tag i projektet under eken som jag tjatat om i flera år men...nu har jag ett ytterligare skäl...jag ska ju förvandla trädgården till en studio och då kommer det bli perfekt där under. Ritningen är lite gammal och en gunga hänger nu där jag ritat rabatt så den här ritningen måste jag ta och göra om.


Så det var mina årsplaner ska bli spännande att se vad ni hittar på!

Nästa fredag är temat i Blommig Fredag - Inte utan min...


Kommentarer

Hihi, inte lätt att tänka på allt:) Härliga planer du har.
Fin helg till dig
Kram Maria
Inger sa…
Som sagt, man hinner inte allt men ditt orangeri kommer att göra dig lycklig.
Kram
Så vackra fönster. Det kommer att blir fint, med orangeriet.
//Helene
Lotta sa…
Härligt att ha lite gentjänster att kräva in så arbetet blir lite snabbare fixat. Det ska bli riktigt roligt att se ditt orangeribygge!
Ha en härlig helg
Skönt att se att det inte bara är jag som har dåligt minne..... Jag brukar säga att mitt minne är bra, men kort! Så jag har redan glömt vad det var jag hade tänkt mig göra under 2017!? *fniss*
KRAM
Susie
Maribel sa…
Fantastiska fönster, kommer att bli ett fint orangeri.
Ha en trevlig helg /Marika
AnnA sa…
Hej!
Härligt med sådana planer...Jag bara kör på, och så får det bli som det blir...
Trevlig helg!
hälsningar
AnnA
Minnet spelar oss lite spratt ibland men som man säger bättre sent en aldrig.
Trevlig helg.
Anita sa…
Skönt! Då är det inte bara jag som har dåligt minne. Jag glömde till och med bort hela Blommig fredag förra veckan.

Det låter härligt att orangeriet ska komma på plats. Tänk så fint det kommer att bli med de vackra glasen. Det var en brant slänt. Inget bra ställe för gräs men desto bättre för bärbuskar.

Ha en fortsatt skön helg!

Kram Anita
Veronica sa…
Jag håller tummarna för att ditt orangeri/växt/foto/njut/regnskyddshus verkligen kommer upp i år. Det är givetvis ett riktigt "hästjobb" att ta hand om fönstren så det blir bra och hållbart..
Och lyckas du inte övertyga ungdomarna hur kul det är att skrapa och kitta fönster så för fasiken:
Köp ett färdigt, Quick fix, lixom ;)
Bara att snygga till några fönster sen och ställa upp inuti som en kuliss för att få rätta känslan!

Kram

Bra lista med få men stora saker att planera för! Ser såå mycket fram emot att se ditt orangeri, fönsterna är ju "to die for"...!
Kram Elin
Anonym sa…
Minns när du fyndade de fantastiska fönstren! Tänk så vackert det kommer att bli när de är på plats. Hoppas gentjänsterna funkar. :)
Kram Kristina
HWIT BLOGG sa…
Här har du en "vims" till ha ha...härliga projekt du har framför dig, ska bli spännande att följa!
Kram från Titti
Janicke sa…
Hej! Jag är med här för första gången! Spännande och roligt.

Det är inga dåliga projekt du har framför dig, lycka till med dem alla!
Anonym sa…
Am happy you are back in blog land (I did not check when you started up again since last year summer). Beautiful post - thank you for hosting!

Populära inlägg