Blommig Fredag! Yes, nu är det dags!

Ibland händer det saker i livet som vi inte kan styra över! Saker vi inte vill ska hända men som vi inte kan göra något åt. Nu i september gick min pappa bort! Han var riktigt dålig i början av sommaren i lunginflammation men lyckades ta sig igenom det och bli helt frisk. Sen en dag fick han en infektion i benet, åkte in till sjukhuset för att få antibiotika, somnade och så stannade hans hjärta. Hans stora fantastiska hjärta!

 Allt blev satt på paus! Allt slutade att fungera! Alla planer om Blommig Fredag glömdes bort! Jag förstår att ni undrat men jag glömde helt bort att jag hade en blogg och ett tema för hela hösten och vintern.


Nu har det gått nästan två månader och jag börjar komma tillbaka och med det även lusten och längtan. Längtan till trädgård allt spännande som händer runt omkring vår trädgård för det mina vänner är inte lite.


Med kort varsel så kör vi redan nu på fredag och temat blir - Att minnas! Välkomna till en ny säsong av Blommig Fredag!


Kommentarer

Unknown sa…
Har tittat efter dig varje vecka och det är verkligen underligt här i bloggvärlden för även om vi inte känner varandra "riktigt" så bryr man sig och funderar. Förstår hur jobbigt du haft det men när allt har lagt sig så kommer glädjen och alla fina minnen tillbaks. Sköt om dig. Kram Lotta (vidvätternsstrand)
Ibland måste man ändra fokus och låta det ta sin tid.
Kul att du är tillbaka nu. Nog har vi undrat vart du tog vägen, och längtat efter blommig fredag har då jag gjort. Även om jag missar ibland är det en efterlängtad utmaning och samtidigt bra inspiration.
Kram Ulrika

Anjas Hill sa…
Hej!
När ett älskat hjärta stannar för gott är tiden inne för att ta hand om de känslor som tar vid då. Det är så oerhört när man förlorar närkontakten med den person som man känt längst i Livet. Dessutom handlar det även om en massa praktiska saker som ska göras.
Nu är du på G och jag, som inte har varit deltagande i Blommig fredag på länge, får lust att ansluta mig igen. För ett tag i alla fall.

Tack för att du gör detta mycket populära inslag för oss bloggare igen. Många tycker sig lida av idétorka, särskilt så här års, och blir själaglada över ditt initiativ!

Ha det gott!
/Anja
Marit sa…
Så trist å høre om din far som har dødd i høst! Forstår godt at alt annet ble satt på vent da. Blommig fredag blir mindre viktig i en sånn sammenheng!
Hyggelig å lese at den starter opp igjen :)

Klem, Marit
Maribel sa…
Beklagar din stora förlust, och skickar en stor kram/Marika
Laila sa…
Beklagar sorgen, vi har ju träffat dina fantastiska föräldrar och förstår att ni blev helt förlamade av den plötsliga bortgången. Ta hand om din mamma, hon behöver er nu!
Kramar från oss båda/Laila
Beklagar. Det är en väldigt märklig känsla när nån som alltid funnits där inte finns mer och ändå måste man själv gå vidare. Det blir vardag igen, men inget blir egentligen som förr.

Kan lova att dina teman varit efterlängtade och saknade. Kul att du är i gång igen, säger jag som aldrig har deltagit, men tycker det är så kul att se vad ni andra hittar på.

Kram Anette
Jag beklagar sorgen och förstår att man då måste ha en tid att återhämta sig och komma tillbaka till verkligheten. Allt stannar liksom upp när någon nära dör och ändå fortsätter livet runt om som vanligt. Det ska bli kul att se allas olika nläögg och dina finurliga teman igen. Ha det fint. Carita
AnnA sa…
Åh...Livet snurrar till och blir inte som förut. Jag beklagar sorgen, och återkommer med ett inlägg inom kort.
Kramen!
AnnA
Anni sa…
Men så sorgligt! Inte alls konstigt att det blev tyst här hos dig, vi är många som undrat. Jag kan bara hålla med Lotta överst, man undrar alltid vad som hänt när en blogg tystnar även om man inte "känner" den som ligger bakom.

Jag beklagar förlusten djupt och skänker min pappa en extra tanke nu är han skulle till kirurgen just idag.
Varma kramar!
Drömgården sa…
Beklagar sorgen! När livet tar en helomvändning så är inte bloggen prio ett. Roligt ändå att du är tillbaka och nu blir det blommig fredag för hela slanten!
/Kitty
Vilken väldigt tråkig anledning att vi har fått sakna dig... Det är klart att livet stannar upp och tar tid att komma igång igen. Gulligt att du berättar, man undrar alltid lite vad som hänt när det blir tyst.
Stora kramar Elin
Så ledsamt. Förstår verkligen att du haft tankarna på helt annat håll än på blogg och Blommig Fredag men det är roligt att du är tillbaka. Ser fram mot dina teman. / Birgitta
Anita sa…
Jag beklagar sorgen och kan säga att jag faktiskt oroat mig över att något hänt. Visste ju inte vad men när det blir tyst på en blogg så kan man inte låta bli att oroas, det känns ju som om man känner varandra fast man aldrig träffats. Och även om nyheterna var sorgliga så är jag glad att du är tillbaka. Jag kommer nog inte att hinna vara med denna vecka men ska försöka var med i kommande teman.

Varma kramar
Anita
Visst är det så att när ens nära och kära går bort, då stannar tiden. Man varken kan, eller vill, eller orkar att bry sig om ovidkommande saker - eller också så kastar man sig in i något nytt projekt bara för att få glömma ett tag.
Men tyvärr så glömmer man inte ändå. Men det är ju så att så småningom så kan man komma ihåg alla vackra minnen - och njuta av dom. Men glömma helt det kan man inte.....
Tack för att du ändå har kommit så långt i ditt sorgearbete att du vill och orkar komma igång med BLOMMIG FREDAG!
MÅNGA KRAMAR - Susie
Merja sa…
Beklagar sorgen! Så klart att du inte haft tankarna på bloggen då, men jätte kul att du hittat tillbaka.
Kram
Carina sa…
Beklagar förlusten! Måste vara ett hårt slag mot dig och familjen. Påminns återigen om att ta vara på stunderna. Tack för att du trots allt tar tag i Blommig fredag igen.

Kram, Carina
hagen vår sa…
Beklager ditt store tap. Man må ta seg tid til å sørge.
Klem Anne
Beklagar din sorg! Jag förstår att det måste vara jobbigt nu och en lång tid framöver, jag förlorade min mamma för några år sedan och det dröjde länge länge innan det blev riktigt som "vanligt" igen. Roligt att du i alla fall vill ta tag i Blommig fredag igen, jag har saknat dina teman. Kram /Charlotte
Anonym sa…
Så oerhört ledsamt, beklagar verkligen sorgen! Livet blir inte detsamma igen, en viktig pusselbit är för alltid borta. Ta hand om dig och familjen.
Deltar i Blommig fredag nästa vecka, tack för att du kör igång oss nu.
Stor kram!
Kristina

Populära inlägg