Färg och FormVid första anblicken kan man nog fundera på mitt val av bilder! Form javisst men färg... Mest vitt! Men för mig så finns det så mycket färg i vinterträdgården. Färg på ett annat sätt, man får leta nyanserna och det går jag igång på! För att inte tala om att hitta ljuset som ger ännu mer skiftningar och nyanser. 

Form däremot! Finns det något bättre än att se formerna i en vinterträdgård? Tror inte det! Allt är avskalat och formerna framträder så mycket mer. Sen har vi alla dessa former som snö och frost ger oss alldeles gratis. Jag bara älskart! Jag fotade i början på veckan och idag när jag var hemma så var det inte mycket kvar av snögubbarna. Vips, så var det vårkänsla i hela trädgården!


Visst kan vinterträdgården vara riktigt vacker! Annars funderar jag på att vara med i Tusen trädgårdar för första gången... kanske det kan få lite extra fart på mig under våren! I år är den på min födelsedag och allt!


Nästa vecka är temat för Blommig Fredag - Årets nyhet!

Kommentarer

Lotta sa…
Din vinterträdgård är så vacker med alla former och alla nyanser i vitt, brunt och grått! Här finns ingen snö kvar att fota så det får bli vår och sommarbilder hos mig! Trevlig helg! /Lotta
Gunilla sa…
Härliga bilder på temat.

Trevlig helg
Spännande tolkning du har gjort. Det är jättevackert med en vinterträdgård.
Jag är dock lättad över att allt nästan är borta, och idag öser regnet ner lite trist men våren är i sikte.
Kram Maria
Maggan sa…
Så klart visst finns det färg och form även i en vinterträdgård det tänkte jag inte på du har fångat fina bilder i Din trädgård för visst kan vintern vara vacker särskilt när solen kommer fram och himlen blir blå.Ha det gott/Margareta
Det är klart att du ska vara med på tusen trädgårdar - det är jättekul. Och vad fint man får i trädgården sen..... *fniss*
KRAM
Susie
Merja sa…
Fina vinterbilder!
Gillar också dom olika skiftningarna som blir och alla olika fröställningar som är olika till formen.
Tusen trädgårdar låter spännande!
Ha en bra dag!
Lotta sa…
Så vackert! Snögubbs/katt-bilderna är helt underbara. Kommer det mer snö här får jag nog ut och rulla mig en gubbe eller två och sen slänga ut Sune.
Ha en härlig helg /Lotta
Berit sa…
Härlig tolkning du gjort på ett för ögat så vitt landskap men så fyllt med både färg, skiftningar och form.
Jag önskar dig en underbar helg!!
Få färger men ändå väldigt mycket färger om man tittar noga. Vackert. Ha det fint. Carita
lavendia sa…
Fina bilder med olika former. Visst är det så att det är lätt att man tänker rött, blått, grönt allt på en gång. Det gjorde jag. Men vitt är en färg, vilket däremot inte svart är. / Britt
Maribel sa…
Vackert, med många fina former.
Trevlig helg!
Marika
Fantastiska bilder som jag bara njuter av !!!
Ha det så gott !
Kram/Isa
Åh, vad kul om du vore med i Tusen Trädgårdar - nu kommer jag i och för sig inte att kunna komma den dagen, men kanske fick man ändå "delta" genom andra bloggares kameror! För att inte tala om din egen :-)
Kram Elin
Anni sa…
I din trädgård blir även vintern vacker! Poetiska och inspirerande bilder.
Önskar dig en trevlig helg!
AnnA sa…
Hej Hélena!
Lite så här är jag...nu är snön borta och jag skymtar lite vår i rabattkanterna... å andra sidan...det blir rätt så fina foton när snön täcker trädgården och frosten sockrar växterna vackert...Men här i Skåneland brukar Kung Bore slå till i gen i vecka 8...så...
Underbara vintervita foton!
Trevlig helg!
Hälsn
AnnA
Marit sa…
Så vakre vinterbilder!
Vinterträdgården är verkligen vacker och rofylld!
Slå du till på Tusen trädgårdar! Jag var med för första gången i förfjol. Det var helt fantastiskt! En riktig energiboost!!!
Kram Milla
Älskar snögubbarna!!!!!!!
Inger sa…
Milda fina färger och roliga former.
Kram
Hej färg o form är viktigt både vinter o testen av året!
Lite trött på vinterbilder är man nu, jag kan själv inte lpta bli att fkta vintern. ;)

Så mysigt med gubbarna!
Trevlig vecka! Kram Ewa :)
Tack för de ljusa fina vinterbilderna! Oväntad tolkning av temat men så rätt. Även här uppe är det perfekt att se former och en del färger. Vi har ovanligt lite snö för årstiden så idag ska jag ut med kameran.
Önskar dig en finfin helg!
Drömgården sa…
Vilken vacker vinterträdgård du har. Jag har nu som då tittat in på inlägg från Blommig fredag. Igår blev jag inspirerad, så nu länkade jag ett inlägg hit idag. :)
/Kitty
Unknown sa…
Jahaja, det är väl fint med snötäckt trädgård, men jag sååå glad att all snö är borta nu. Tre gånger har jag varit på plantskolan i veckan, köpte fröer, primula, vårlökar, sticklingar, jag har t o m hållit i penséer. Det kliar i fingrarna när termometern visar 5 plusgrader. Dessvärre fick jag tillbringa dagen i simhall på sonens tävling och snöblandat regn på vägen hem var en kanske välbehövlig varningssignal. Men visst, håller du i kameran blir t o m vintern vacker.
Jag tycker absolut att du ska fira din födelsedag med att ha öppen trädgård. Jag älskar känslan att allting är tipp topp i trädgården. Åtminstone en dag vartannat år.
Kram
Marta
Nydelige former og delikat hvit farge. Ha ei fin uke. Hilsen fra Liv

Populära inlägg