Vilken dag!

Vad roligt att "komma tillbaka" och få glada kommentarer och hejarop! Det värmer! Jag har hela tiden varit inställd på att augusti skulle bli en tuff månad och att det här året är ett år när jag inte kan blogga trädgård lika ofta som jag hade velat. Men vill man lyckas med något så måste man satsa och satsar man så måste något annat stå åt sidan ett tag.


Men även om jag inte har bloggat så har jag njutit av trädgården. Lite har jag hunnit stöka med och helvetesön är nu ett minne blott, täckt med singel och knappt ett ogräs i sikte. Mer tänker jag inte berätta om eftersom det kommer att vara ett av höstens Blommig fredag tema. Den stora singelhögen ni ser till höger i bild är också en del i det temat...

Kommentarer

Idag låter du lite mystisk, men jag ska titta in då och då och ser vad du hittar på för teman. Själv brukar jag inte vara med, men det är alltid kul att se alla olika tolkningar.

Ha det så gott i veckan
Anette
Men så spännande! Jag har också haft svårt att finna tid/inspiration/ork för bloggen det här året, men nu till hösten känns det som att jag kan komma igen lite grann.

Faktiskt tänkte jag försöka hoppa på Blommig fredag nu till hösten, men får se om jag klarar av att binda upp mig ;-). I alla fall sitter jag och pular på mitt bidrag till första temat.

Kul att du är tillbaka i alla fall!

Kram Malin
Hej , vilken mysig blogg du har,så vackra bilder!
Blommig Fredag? Ska man bara "coppa" bilden så är man med eller?

Om man skulle försöka! :)

Ha det gott, hälsningar Ewa :)

Nora sa…
Va fin ön har blivit! Grattis till ett lyckat projekt!
Kram
Marina sa…
Jaha, min kommentar försvann.
Gör en ny då.

Jag har saknat dig också!
Idag har jag tänkt på Blommig Fredag flera gånger på jobbet (behöver tänka på trädgård då och då). Vad ska jag skriva om på fredag??? Trevliga funderingar.

Kramar
Hoppas det har blivit klarare för dig under sommaren hur du ska dela din tid framöver, nu när du haft en säsong med alla bröllopspar.
Klurar redan på första blommig fredag-inlägget. :)
Kram Kristina
Härligt att du är tillbaka igen - har saknat dina inlägg !!

Brukar kika in och se de olika bidragen till Blommig fredag - roligt att det är så många olika tolkningar på samma tema.

Ha det så gott !
Kram/Isa

Populära inlägg