När du får väntat besök!

I morgon ska jag få besök av Carina Bergius, författare och webbredaktör. Hon och en fotograf ska filma vår trädgård. Filma trädgården och intervjua mig! Efter en lång helg på Öland så fick jag lite panik när jag kom hem och insåg att det bara var en kväll att hinna få ordning. 


"Det är heller inte meningen att man ska slita ihjäl sig för att vi kommer, utan har du någon del av trädgården som du inte vill visa upp just då, så riktar vi inte kameran åt det hållet." Skrev Carina i sitt mejl till mig i februari och då tyckte jag det var en strålande idé för i februari är allt i ordning och trädgården ser ut som en dröm. 


Rikta kameran åt andra hållet...men om det är tusen projekt på gång...ni vet...då är det lite småkaos överallt. Så vad gör man då? Jo, man tar fram handjagaren och klipper gräset. Tar fram trimmerna och kör lite kanter. Sist men inte minst, man går till sin personliga drugdealer BlomsterPrinsessan, köper lite fina blommor och piffar till verandan. 


Fast jag önskar att många av projekten skulle vara klara så ser jag verkligen fram emot morgondagen. Det är alltid roligt att träffa trädgårdsfantaster och prata trädgård.


Kommentarer

Inger sa…
Ha så kul, kommer att bli strålande bra!
Kram
AnnaHelena sa…
Men så roligt! Det kommer att gå jättebra, jag lovar! Carina känner jag lite grann - vi bor i samma stad och hon är både snäll och trevlig så det är lugnt! :-) :-)
Lycka till och det kommer att bli fantastiskt kul att se!

Kram // AH
Ruben sa…
Vilken underbar bild längst ner till vänster! Me like!
Det har ju gått ett program på TV om en countrysångerska och hennes veranda där borta. Nu får vi äntligen en uppföljare, men från Rönninge. Klara strupen och sjung ut, du är ju van körsångerska!! Det blir succé! Och du, projekt är minst lika kul som en helt färdig trädgård!

Ha det gott!
/Ruben
Lotta sa…
Åhh, ni kommer att få en alldeles underbar dag! och jag tycker du ska vara jätte stolt över din (er) vackra trädgård!
Kram Lotta
Men så roligt! Kommer bli hur bra som helst!
Kram Maria
ellan sa…
Oj. Jag hade sprungit som en galning och städat vartenda hörn av trädgården...
Men så roligt! Kul att få sånt besök!

Ha en fin dag
Anonym sa…
Men hjärtat! Du har ingenting att vara orolig över! Det är ju urfint hos dig. Och bara jättekul med alla projekt som är på gång. Men å andra sidan hade jag antagligen gjort likadant.. ;)
Ha en jättefin dag idag, du och Carina! :)
Kraaaam!
Helena sa…
He det så kul idag! För det är just vad det är roligt!Det kommer bli bra :)De var så trevliga & tiden gick så fort :D
KRAM från mig!
Du har inget att oroa dig över!!!
Det kommer att bli hur bra som helst och din trädgård är fantastisk! Vilka bilder du visar, härligt! Speciellt de nedersta med tulpanerna och det fina staketet, oj!
Njut nu din dag!
Allt gott!
/Katarina
Kul när någon kommer och fotar och skriver om ens trädgård.Det brukar gå bra och kameravinklar finns alltid att tillgå. Ha en bra dag/Carita
Det går säkert lysande. Du har ju alltid så mycket fint att visa.
Allt gott
Anette

Populära inlägg