Å andra sidan...

Jag längtar som en tokig efter vår och sitta på verandan med en kopp kaffe...


Å andra sidan så är det ju bra att snön ligger ett litet tag till eftersom jag har två vinterbröllop att fota!

Det känns som jag ligger efter med frösådder när jag läser andra bloggar....


Å andra sidan så startade 23 mars förra året så det är fortfarande gott om tid!

Jag kanske skulle ta och skissa på en ritning till det blivande växthuset....Å andra sidan så har jag fortfarande en hel del fönster kvar att skrapa!

Nej, det blir som det blir och det blir oftast väldigt bra! Längtar dock galet mycket efter trädgården. Att bara vara ute och stöka, titta mig omkring, rensa lite ogräs och plantera lite väter och planera lite mera!Nästa fredag blir temat - Rött och Rosa!

Kommentarer

Veronica sa…
Här längtas det oxå! Å andra sidan så är det lite skönt att längta <3

Kramar!
Anna-Maria sa…
Haha ja absolut du har gott om tid!
Mysigt med fika i vårsolen, längtar också och drömmer mig bort en stund. Fast jag gillar vintern också, nu när vi har lite snö som bäddar in växterna. Här har det inte köpts en enda fröpåse än och inte såtts några gamla frön heller. Det får vänta tills i början av april, brukar räcka gott (för min del) att så mina zinnior mm då.
Kram Kristina
Anette sa…
Det är nog bra att vi får längta efter trädgårdslivet om våren ett tag till, så man inte tröttnar......eller det gör man förstås aldrig ;) /Anette
Hans sa…
Jag längtar liksom du efter trädgården och våren, och det blir intressant att så småningom se en skiss av ditt planerade växthus.
Ha det gott!
Anonym sa…
Ja, alla bär vi på denna längtan...och gällande fröer så har inte jag heller startat ännu!
Ha det gott!/Anna
Berit sa…
Å ena sidan så ska man ju njuta av nuet men å andra sidan så vill man ju ha vår nu:)
Ha en underbar helg!!
Åh vad jag längtar efter årets första utomhusfika när jag ser din bild! Det ska verkligen bli roligt att följa ditt växthusprojekt, det kommer nog bli kanon-fint!/ Kram Titti
Ninnis sa…
Längtar även jag efter vår/sommar....å andra sidan så gillar jag vår-vintern och skotersäsongen också....=)

Trevlig helg !

Kram Ninni
Leena sa…
Ja, visst längtar man efter vår och sommar men det är ju i nuet vi lever. Det ska man också njuta av, om det nu är med en kopp kaffe och trädgårdsplaner på verandan eller annat. Och fröna hinner i jorden än, även om man gärna rycks med när man ser andras sådder.
Ha det gott!
Ja, visst är det kluvna känslor! Även jag längtar som en tok, men vill samtidigt hinna med allt det där inomhus först, för sen vet man att huset lämnas åt sitt öde under ett halvår...;-)
Kram
Elin
skönt att ha något att längta till.
Kram
ulla laiho sa…
Å ena sidan måste man prioritera - å andra sidan vill man ha allt klart på en gång - för att ge sig i kast med nästa utmaning. Ganska trevliga problem när det gäller trädgården.
Meta sa…
Det gäller att bestämma sig vad som är best att göra.
Ha en fin dag
Kram Meta
Inger sa…
Känner igen mig, många överväganden...
Kram
Här längtas det också men å andra sidan så är det rätt skönt att ha något att längta efter. Jag tänker inte börja så förrän mars så du har helt rätt det är gott om tid. Ha en skön helg /Anita
Anita sa…
Jag bara älskar din översta bild! Den riktigt andas nyvaknad vår! Och visst längtar man, men å andra sidan så är det ju härligt att att ha något att längta till också. Det är det som är så härligt med att vara "trädgårdsnörd". Man har alltid något att längta till.

Önskar dig en fin helg!

Kram Anita
Jeg blir helt våryr av det første bildet ditt. Hittil har jeg knapt sett solen i 2014. En eneste dag bare og da var jeg på jobb..
Heldigvis har vi god tid til frøsådd og andre prosjekter enda :)
Klem
Laila sa…
Toklängtan var ordet!
Precis som du ligger jag "efter" med frösådd. Gjorde misstaget att så för tidigt i fjol så nu behärskar jag mig!
Kram
katerchen sa…
habe auch schon geschaut was ich noch an Saat brauche

LG zum Wochenende vom katerchen
Känns igen! Längtan är stor efter allt det som trädgården bjuder upp till. Nåväl, vi är närmare idag än vi var igår, närmare nu än nyss.
Allt gott!
/Katarina
Marina sa…
Jag känner mig också kluven till om jag vill ha snö eller vår. Vill båda och väljer därför att gilla läget, här och nu :).

Kramar

PS Jag har inte sått något als ännu. Väntar någon vecka till.
Längtan är stor och mycket tid läggs på att läsa frökataloger och försöka få lite struktur på sommarens odlingar på begränsad yta. Mycket man vill ha! Gillar ditt fack att ha fröerna i, verkar praktiskt och så är det ju snyggt också.

Trevlig helg
Glömde kommentera när jag gjorde länken:)
Jag längtar till vår, och vi har nu näst intill bar asfalt och +4,5° här. Och regn på tvären, som det brukar vara:)
Ska bli spännande att följa ditt växthus.
Kram Maria
Villrose sa…
Alltid finnes det en annen side, og det kan være bra :-)
Annika sa…
Allt har två sidor! Längtan efter vår och strosandet i trädgården är stor just nu! Men kanske ska vi vara tacksamma över kontrasterna. Hur skulle vi annars hinna med allt det andra...! :)
AnnA sa…
Hej du!
Inte helt lätt tema tyckte jag, men fick nog till det ändå, tror jag.
Och tids nog kommer våren! Och det som blir det blir!
Trevlig helg på dig!
hälsningar
AnnA
Carina sa…
Kikar bara in för att önska en fortsatt skön helg! Ingen idé att hasta ännu....det hinns med och gör det inte det, så blir det vår ändå...
Kram
Carina sa…
Det är viktigare med fika och de där goda bullarna på bilden....(skulle jag skrivit men jag hann klicka enter för snabbt....)
Lotta sa…
Jag tycker du ska lägga ner jobb och projekt och koncentrera dig på dammbygge direkt. Efter att ha plöjt några böcker känns det ungefär lika svårt som att bygga en komplicerad månlandare. Så vi vänder på steken, tycker jag: du bygger och jag kommer och tittar och lär... prioritera rätt kallas det. (Jag misstänker starkt att det blir tillbakalutad fika här för hela slanten detta året också). Underbara bilder - som vanligt....
Kramar
Jenny sa…
Här har du en till som skissar på växthus, men när det ska bli av att bygga det, det blir ett annat år. Jag har inte satt ner några fröer och ska inte göra det förrän efter sportlovet heller, vi har husvakt då eftersom vi ska bort och jag vill inte att de ska passa sådderna.

Kram,
Jenny
Louise sa…
Ja visst är längtan både underbar och jobbig stundtals! Jag ser fram emot att följa ditt växthusbygge och allt annat som du alltid har på gång i din fina trädgård!

kram louise

Populära inlägg