Bara att gilla läget!

I går grävde jag en del för att få bort ogräs... Det straffar sig idag! Det är bara att inse att vara nästan 10 kilo tyngre och i vecka 23 påverkar mitt arbete i trädgården. Inget mer grävande för mig. Ryggen värker och magen säger ifrån, det är bara att gilla läget och lämna över allt tungt arbete till H. Något som han fixar så bra, muren mot grannen är nästan färdig och nu kan vi fylla på jord och handla växter.


Muren där det mesta är på plats.

Annars är det höstanemonen som står på tur att slå ut. Fick ett skott av V för två år sedan och den har verkligen växt till sig och skickat massor av sidoskott.


Blomknoppar av höstanemon.

Mitt arbete i trädgården blir att putsa buskar och blommor. Känner mig som en kvinna i en film som går i trädgården med sin sekatör och knipsar blommor. Jag skulle platsa i vilken engelsk deckare som helst bara stråhatten och den vita linneklänningen som fattas.

Kommentarer

AnnA sa…
Jo, men så är det när man väntar en liten. Och det kan straffa sig tiden efter nedkomsten av barnet om man överanstränger sig under tiden man är gravid. Och så är vi olika vi kvinnor, så när det inte längre känns bra, skall man stoppa och ta det lite lugnare.
Ha det bra och ha en skön söndag!
hälsn
AnnA
AnnCharlotte sa…
....tids nog kan du gräva igen, be om all hjälp du behöver och njut av att vara gravid...låter redan som en njutning att gå runt och knipsa lite...
Britt sa…
Det är nog bara att lyssna på kroppen, den säger ifrån när det är nog//Britt
Hélena sa…
Tack alla ni kloka kvinnor :-) Idag ska jag plantera om mina stockrosor som växer som sjutton. Lagom ansträngade arbete!
Snyggt med murar i trädgården. Glöm inte att vila
Annika

Populära inlägg