11 december 2015

En vacker vy - Blommig Fredag

Jag tröttnar aldrig på vyerna i min trädgård. Vattentunnan jag köpt på trädgårdsmässan för två år sen... snart tre, som har blivit så skönt inbäddad av försommarens grönska.


Jag står på samma ställe men riktar kameran lite mer åt vänster och får med en bit av Regnbågsrabatten.Rundar man hörnet så öppnar sig en ny vy med sjön som glimtar till och stenen med stolen. När rosorna blommar i juli så är doften bedövande.


Längtar till våren när jag har ledigt en dag i veckan och jag kan vara i trädgården. Julen närmar sig med stormsteg och under julledigheten så tar vi ett litet uppehåll med Blommig Fredag. 


Fredagen den 8/1 2016 så kör vi igång igen och då är temat - Drömmar och visioner 2016

4 december 2015

Rött är Sött!

När jag var liten så fanns det bara en färg som jag ville ha på mina kläder och det var rött! Nu förtiden gillar jag nog alla färger lite beroende på humör och vad det är som ska färgsättas. I trädgården har jag inte så mycket rött. Men jordgubbarna finns där så klart!Sen finns det en liten vävarväxt som jag satt bland mina rosor, fingerörten, som jag tycker är något av det sötaste som finns. Jag har frösått den och den passar så bra bland rosorna.


 Eftersom den är så liten så får jag sätta rosorna ur fokus och försöka få fingerörten att ta lite mer plats.Jag märker att jag gillar just de där små blommorna mer och mer. De som man måste titta lite närmare på. 


Nästa fredag är temat för Blommig Fredag - En vacker vy!