Underbara Maj!

Då var det dags för säsongens sista Blommiga Fredag som fått temat 1:a maj. Förra året så vaknade jag första maj och möttes av snö, hemska tanke. I år är det mulet och blött men tack och lov ingen snö. 



I trädgården blir det grönare och grönare. Hyacinter har kommit upp och primulan, gullvivan och lungörten blommar för fullt. Snart kommer tulpanerna! De stor redo med sina knoppar.


     
Det är en helt underbar tid nu som ligger framför oss och det ska bli spännande att se vad vi hittar på i trädgården och hur mycket vi hinner med alla våra projekt.  Idag kör även bröllopssäsongen ingång på allvar. För er som följt mig ett tag så vet ni att jag har börjat fota bröllop, ja andra porträtt också. Jag har haft tre bröllop hittills i år men nu med start idag så står ytterligare 18 bröllop på tur.  Får jag chansen så fotar jag porträtten i trädgårdsmiljö och parker. Idag Vitabergsparken, imorgon Rosendahls trädgårdar, man får inte vara dum. 


Funderar också på att ha en grundkurs i foto hemma hos mig i trädgården i sommar och är det någon som är intresserad så mejla mig helena.parmer@gmail.com eller spana in min hemsida med jämna mellanrum


Till hösten, någon gång i september, så kommer Blommig Fredag tillbaka. Tills dess, ha det alldeles fantastiskt underbart ute i era trädgårdar. 

Kommentarer

Eva sa…
Vilka ljuvliga vårbilder du bjuder på denna morgon! Vad roligt att det satt sån fart med dina bröllopsfotograferingar. Önskar dig varmt lycka till!
Och så kommer jag naturligtvis att titta in då och då på bloggen under säsongen och se vad du hittar på i trädgården.
Tack för ditt engagemang runt Blommig fredag, ett jättetrevligt initiativ som jag ser fram emot att få fortsätta följa och delta i ibland, i september.
Ha en skön 1:a maj! Kram Eva
Martas rike sa…
Kommer att sakna Blommig Fredag. Fotokurs skulle jag behöva, men just nu känns det som att jag får vänta tills pensioneringen.
Ha en bra sommar!
Kram
Marta
Tack Hélena för alla underbara teman och för att du fortsätter hålla i Blommig fredag! Ha nu en riktigt härlig sommar både i er egen trädgård och under bröllopsfotograferingarna!!! Ljuvligt våriga foton du bjuder på idag och så vackra bröllopsfoton. Paren som fotograferas av dig kan skatta sig lyckliga!
Kram Kristina
Lika vårljuvligt överallt tydligen. Det är mycket att ta in nu.
Ses igen i september, tusen tack för den här säsongen!
Ha en alldeles underbar sommar!
/Anette
Anni sa…
Maj är en helt magisk månad, det tycker jag att du fångar perfekt i dina bilder.
Önskar dig en underbar vår och sommar!
Luna Ek sa…
Du kan konsten du, att ta skira bilder! Passande ljus för veckans tema. Bäst gillar jag dina bröllopsbilder. De är fantastiska, enkla men ändå magiska. Lycka till med bröllopssäsongen och trädgården!
Tack för trevliga Blooming Friday i år! Ett roligt helginslag jag kommer sakna under uppehållet.

Lev väl!
kram Luna
Lotta sa…
Härligt vackra vårbilder du bjuder på och tack för att du fortsätter med blommig fredag till hösten, det är så kul!!! Det låter också väldigt kul med fotokursen, skulle vara jättekul, har du tänkt att det ska vara en endagars kurs? Lycka till med alla bröllopsfotograferingar och njut av din vackra trädgård! På återseende. Kram Lotta
lavendia sa…
Fotokurs hade jag behövt. Vilka underbara bilder. Vad kul att vara brud och bli så fin på bild.
Här är ingen snö, men mjölkvitt av dimma. Det är inte så farligt. Man kan sjunga ändå./ Britt
Helt fantastiskt vackra bilder - en sån fotograf skulle man haft när man gifte sig 1968! Man hade ju den där "vanliga" i en "vanlig" ateljé. Fast vi hade tur iaf, en bekant kom utanför kyrkan och tog kort på oss i Vitabergsparken.
Jag var klädd i illröd kortkort chiffongklänning med vita rosor och Rolle hade hög krage (fadersmördare) som var modernt då. Det va rju 60-tal.....
Brukar titta på bilderna ibland och slås av hur enormt unga vi ser ut (23+28), trots att vi egentligen inte var det. Alltså för att gifta sig!
Tack för denna våren med Blommig Fredag. Kommer bli tomt på fredagarna nu:)
Så fina bilder som alltid hos dig.
Hoppas det kommer ett och annat inlägg från dig framöver i vår och sommar:)
Ha en underbar sommar
Kram Maria
Verkligen fina bilder och bruden i växthuset är ju helt bedårande. Gratulerar till att din business som bröllopsfotograf går bra - det är ju riktigt fint att få vara med i såna fina och lyckliga sammanhang.
Jag har bara precis börjat blogga och har inte hunnit vara med på Blommig fredag så många gånger, så jag ser självklart fram till flera. Ha en riktigt fin maj månad önskar Susanne
Ingmarie We sa…
Tråkigt att Blommig Fredag gör uppehåll över sommarmånader då växtligheten är som intensivast i våra trädgårdar. Men det är kanske någon som är pigg på att ta över under dessa månader? Ha en bra sommar och lycka till med bröllopsfotona.
Ingmarie We sa…
Tråkigt att Blommig Fredag gör uppehåll över sommarmånader då växtligheten är som intensivast i våra trädgårdar. Men det är kanske någon som är pigg på att ta över under dessa månader? Ha en bra sommar och lycka till med bröllopsfotona.
Anjas Hill sa…
Tack åter igen för en fin säsong med Blommig Fredag.
Önskar dig också en fin trädgårdssäsong men blir lite bekymrad när du ska slita på två ställen...

Men, det är ditt val och du vet säkert vad du gör :-)!

Trevlig Valborg och 1 maj!
Och en riktigt god sommar!

Anja
Underbara bilder som alltid.
Får hoppas vi får en lång skön sommar innan hösten och bloggandet börjar om.Ha det fint.kram.
Maggan sa…
Vilka underbara bilder och tack för att du tar Dig tid att hålla i gång Blommig fredag det är så trevligt att vara med.Förstår att du har fullt upp med det du håller på med och vill göra ett uppehåll.Önskar att du får en härlig sommar/Margareta
Zauberpalme sa…
vackra bilder. en stor 1 maj helgen Jag önskar er Kram Tamara
AnnaHelena sa…
Om jag skulle ha gift mig i dag, skulle jag gärna ha anlitat dig som bröllopsfotograf! Jag förstår att du har många bokningar! Lycka till och hoppas att du ändå får tid över till att vara i din fina trädgård!

Kram // AH
Annika sa…
Ännu en redag med vackra bilder från din blogg. Vilket ljus och vilken stämning du lyckas förmedla! Jag förstår att du är eftertraktad som bröllopsfotograf. Tack för ditt engagemang kring Blommig fredag, dina kluriga teman har verkligen satt myror i huvudet på mig under vissa veckor. Önskar dig en skön sommar med mycket tid för dina projekt och ser naturligtvis fram emot en ny säsong av blommiga fredagar fram på sensommaren.
Ha det gott!
/ Annika
Ninnis sa…
Härliga bilder...kommer sakna Blommig fredag men ser fram emot nästa säsong....=)
Tack för att du ger oss av din tid....<3

Trevlig helg!

Kram Ninni
Meta sa…
Tack för den här omgången det är så kul och inspirerande både för fotandet och för trädgårdens växande mycket nytt och intressant dyker upp.
Ha nu en skön och fin vår och sommar tills vi ses igen i höst
Kram Meta
Härligt vårligt och vackra bröllops(brud-)bilder! Tack för denna säsong, jag hoppas att du får en härlig sommar med lite tid för trädgården mellan alla fotouppdrag!
Kram
Elin
Så underbara bröllopsbilder i växthusen! Tack för att du varit värdinna för Blommiga fredagarna och stort lycka till med ditt nya liv som fotograf! Låter jättekul! Ha en skön helg mellan foto-sessionerna! :) Mia
Ha det fint själv och lycka till med alla bröllopfotograferingar.
/Anette
Leena sa…
Du tar verkligen underbara foton. Jag njuter av dem varje gång. Hoppas du lägger upp lite också när inte Blommig fredag är aktiv.
Tack för denna säsong med alla underfundiga teman som fått mig att pila runt bland alla trädgårdsbloggar!
Vi ses till hösten!
Lotta sa…
Fantastisk stämning du förmedlar i bilderna. Jag skulle gärna gått fotokurs hos dig. Ha en riktigt härlig helg!
Kram
Marit sa…
Så herlige bilder! Bryllupsbildene dine er så vakre. Ha en fin sommer!

Klem, Marit
Anonym sa…
Love the pic where the bride is white and also the background!
Except for the flowers:)
Ja vi har verkligen en härlig tid framför oss. Tack för allt jobb du lägger ner med Blommig fredag och lycka till med all fotografering.
Fortsatt trevlig helg!
Birgitta
Inger sa…
Alltid imponerad av dina bilder, bröllop eller trädgård, alla bedårande.
Kram
Sofie sa…
Man blir alltid lika förundrad över hur fina bilder du visar. Tack för denna säsong med blommig fredag, det kommer att kännas tomt ett tag framöver:) Roligt att du har fått så mycket bokningar av bröllopsfotografering. Ha det fint!
Kram Sofie
Veronica sa…
Skönt att ta en paus ibland! Men jag ser redan nu fram emot september. Näe, jag skojar bara! Längtar inte alls! Men när det väl är september så ser jag fram emot fredagsbloggen :)
En fotokurs ska vi ha, bara vi får till den ;)

Kram
Hej,hej tack för denna gång, jätte fina bilder och kombinationer hos dig! Må så gott och ha en hääärlig sommar!

Kram Ewa :)
Maribel sa…
Sist ut denna gång, nyss hemkommen från Keukenhof och Amsterdam, har jag fått den mest underbara start på Maj månad. Tack Helena för att du administrerar Blommig Fredag, hoppas vi hörs i höst igen. Ha det gott / Marika
Veronica sa…
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

Populära inlägg