20 juli 2014

Äntligen trädgård!

Vilken månad jag har haft! Full fart och jag har inte hunnit göra något i trädgården. Lite frustrerande att gå förbi allt vackert och inte hinna ta tag i vissa saker som liksom skriker till en. Ibland har jag tagit med mig kameran och fotat i förbifarten så bilder har jag tack och lov. Ser fram emot när Blommig fredag kör igång så jag får blogga om allt vacker som har exploderat i rabatterna. 

Idag kom äntligen dagen när inget, nästan, stod på schemat och jag kunde totalt hänge mig åt trädgården. Jag har klippt, rensat och beskurit från morgon till kväll men framför allt har jag njutit av varenda sekund. Vad jag har saknat detta! Jag är fullt medveten om att starta en ny rörelse tar tid och det måste det få göra...det här året. Men aldrig att jag vill vara utan min trädgård och bloggen. 

Kommer ni ihåg den här bilden som jag hade som inspirationsbild till trappen på baksidan?


Så här ser det ut runt trappen nu:


Jag blev helt paff när vi kom hem från Gotland igår. Helt otroligt vilken generös blomning! En annan favorit är allium och Pimpinella major rosea, så fina ihop! 


Äppelrabatten börjar ta form och den ser verkligen lovande ut! I morgon och på tisdag ska jag träffa fler blivande brudpar men några timmar på morgonen och kvällen blir det allt i trädgården.